Karbantartási anyagok, segédanyagok és ipari felszerelések webáruháza

Rólunk

Ipari disztribúcióval - általános és speciális árucikkek beszerzésével, értékesítésével - foglalkozunk. Termékkínálatunkkal és kapcsolódó szolgáltatásinkkal elsődlegesen a beszerzői és karbantartói munkakörök támogatásában érjük el a legnagyobb eredményeket. Cégünk 2015-ös alapítása óta már több hazai és nemzetközi gyártó cég is stratégiai Partnerként tekint ránk.

Különféle ipari szegmensekben segítjük Ügyfeleinket folyamataik teljesítményének javításában, beruházási és karbantartási költségeik csökkentésében, a munkahelyi balesetek elkerülésében.

Next Evolution - Ipari alkatrész webáruházát is ebben a szellemben, a korunk elvárási szerint fejlesztjük. A termékportfóliót ipari felhasználók számára alakítjuk az alábbi szempontok szerint:

- Partnereinkkel közösen kialakított, folyamatosan bővülő termékkínálatot teszünk elérhetővé,
- Világszinten elismerést kivívott prémium gyártóktól származó minőségi termékek beszerzését támogatjuk,
- Ipari használatra készült, megbízható és ellenőrzött forrásból származó NECH termékek megrendelésének lehetősége néhány kattintással,
- A termékazonosítás egyértelmű és gyorsan elérhető legyen,
- A raktárkészlet a gyors problémamegoldásban és az esetleges sürgősségi üzemzavar elhárítás megoldásában nyújtson segítséget,
- Segítse az ipari létesítmények indirekt termékbeszerzésekkel kapcsolatos költségek csökkentését.

A Next Evolution - Industrial compoments webshop gyors és költséghatékony segítséget nyújt Önnek:

- Pneumatika (munkahengerek, megfogók, csatlakozók),
- Munkavédelmi LOTO eszközök (lakatok, gyűjtőlakatok, kizárók),
- Lineáris mozgatás (csapágyak, szánok, vezetők),
- Vizuális vizsgálati eszközök (ipari nagyítók, nagyítós lámpák),
- Ipari automatizálás (PLC-k, CPU-k, frekvenciaváltók, kijelzők, tápegységek) témakörében,
valamint elfekvő készleten lévő ipari alkatrészek beszerzésében.

Az általunk képviselt gyártókat elsősorban a termékeinek minősége, megbízhatósága, ár/érték aránya és a Partnereink általi kereslet alapján választjuk. Termékskálánk, nemzetközi és hazai beszállítói kapcsolataink révén a legtöbb felmerülő igényre megoldással tudunk szolgálni.

Kiemelkedő eredményeket érünk el az eddig használt termékek csereszabatos kiváltásaival, ezért webáruházunkon keresztül szélesebb körben szeretnénk megismertetni Önnel is ezen termékek előnyeit.

NECH (Next Choice!) márkanéven forgalmazunk tesztelt, kipróbált, jó minőségű csereszabatos termékeket, amelyek kiemelkedő megtakarítási potenciállal rendelkeznek a karbantartási anyagok körében és a kiváló ár/érték arány jellemző rájuk.
A NECH portfóliót jelenleg csereszabatos munkahengerekből, csatlakozókból, szelepekből, LOTO eszközökből és lineáris egységekből állítottuk össze, de a forgalmazott eszközök köre folyamatosan bővül.

Próbálja ki NECH / NEXT CHIOCE! termékeinket és hasonlítsa össze a jelenleg használt termékeivel.

Legyen az Ön következő választása is! Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

 

Amennyiben több termék is felkeltette érdeklődését, ám a megadott rendelési egység vagy a termék elérhetősége nem a legmegfelelőbb az Ön számára, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Igyekszünk egyedi ajánlat formájában kedvező megoldást találni.

 

Bővebben információt rólunk, tevékenységünkről - a logóra kattintva - weboldalunkon talál:

Next Evolution Kft.